Често задавани въпроси

Какви сватбени пакети предлагате и колко струват ?

Сватбените пакети, които предлагам варират според нуждите на клиента. Базовата цена за сватбено фотозаснемане започва от  170лв./час., като за повече информация можете да погледнете секция “Pricing”. За да изготвим оферта специално за Вашата сватба, не се колебайте да се свържете с мен !

Ако сватбеното ни тържество продължи повече от 10ч, заплаща ли се овъртайм ?

Да. Ако вашата сватба продължи повече от 10ч., всеки следващ час се заплаща по 200лв.

Колко снимки ще получим ?

Всяка сватба е различна и има редица фактори, от които зависи колко снимки изпращам на своите клиенти. Давам Ви думата си, че включвам достатъчно кадри от всичко, което заснема.Това са Вашите спомени и не бих Ви лишил от тях. За мен е по-важно да предоставя на клиентите си качество пред количество.

След колко време ще получим снимките си ?

Издавам снимките на своите клиенти до 2 месеца след тяхната сватба. Снимките ще получите на дървена флашка в специално гравирана дървена кутийка, в която съм включил и няколко изненади 🙂 Отделно ще получите и персонална онлайн галерия с всички снимки подходяща за разглеждане от мобилни устройства, споделяне с близки и приятели, както и за изтегляне в оригинални размери.

Изпращаш ли “сурови” (RAW) файлове ?

Не, тъй като смятам, че обработката на Вашите снимки е половината магия от тези изображения. Без този процес тези кадри са “наполовина” готови. Никога не бих оставил снимки, които Вие бихте искали неизпратени. Няма да ви позволя да пропуснете спомените си!

Как стои въпросът с плащането ?

Изисквам от своите клиенти 30% капаро, за да запазя тяхната дата в календара. Останалата част от сумата се заплаща до седмица след сватбата. Ако мога да Ви помогна да направите своето плащане по-достъпно, с удоволствие бих изслушал как на Вас ще ви е най-удобно !

Какво ще се случи, ако сме дали депозит, но променим датата на сватбата ?

Ако вече сте депозирали определена дата, която трябва да бъде сменена или отпадне и новата дата е вече заета в календара ми, то тогава депозита не подлежи на възстановяване. В случай, че новата дата на Вашата сватбена не е запазена от друг клиент, с удоволствие ще я преместя.

Какво ще се случи, ако в деня на нашата сватба времето е лошо ?

Винаги насърчавам клиентите си да приемат времето такова каквото е. Дори времето да е лошо, това дава предпоставки за интересни и уникални по себе си снимки. В случай, че прогнозата е прекалено лоша и пречи на нашата работа (или би увредила техниката, с която работа), няма никакъв проблем да пренасроча Вашата сватбена фотосесия в друг ден и да я направим отново !

Можеш ли да ни помогнеш с организационния процес на сватбата ?

Разбира се ! Снимал съм много сватби и отлично знам колко е трудно да се организира това важно събитие. Ако имате нужда от препоръки или има нещо, с което мога да съм Ви полезен и улесня сватбения процес за Вас, не се колебайте да попитате !

Как стои въпроса с пътните разходи ?

Ако Вашата сватба е на повече от 100 км от Варна или изисква пренощуване, пътните разходи, както и нощувката се покриват от Вас. Бих останал в AirBnB/Couchsurfing, стига да мога да намаля този разход за вас.

Ако имате други въпроси, не се колебайте да се свържете с мен !