НачалоГалерия

Галерия

1 wedding-preparation
2 wedding-bride-mom
3 groom-preparation

Сватбите са красив празник на любовта и всяка двойка иска сватбеният ѝ ден да бъде перфектен. Съвършенството обаче не винаги означава грандиозност и екстравагантност. Понякога най-простите неща правят една сватба наистина специална. И точно това се случи на сватбата на Ширин и Георги, където целият ден беше изпълнен с емоции и истинска любов.

Двойката беше избрала Forrest Food House, защото искаше интимна сватба с най-близките си роднини и приятели. Ресторантът беше декориран със свежи цветя и фино осветление, което създаваше топла и приветлива атмосфера. Булката изглеждаше зашеметяващо в семплата си, но елегантна бяла рокля, а младоженецът изглеждаше елегантно в тъмния си костюм.

Церемонията се състоя в открития двор на Forrest Food House и беше емоционална. Двойката размени клетвите си пред своите близки, а по лицата им се стичаха сълзи от радост. Това беше красив момент, запечатан завинаги в сърцата на всички, които станаха свидетели на събитието.

1-groom-and-friends-before-wedding-ceremony
2-black-and-white-portrait-of-bride-before-wedding-ceremony
3-candid-moment-of-bride-before-wedding-ceremony

На 1 октомври 2022 г. в град Норич се състоя красивата сватба на Алекс и Крис в зашеметяващия комплекс Southwood Hall. Ярко греещото слънце, нетипично за Англия направи този ден още по специален. Гостите пристигаха, облечени в най-добрите си тоалети. Булката, която изглеждаше сияйна в бялата си рокля, вървеше под ръка с баща си към олтара, където младоженецът я чакаше с усмивка на лице.

Церемонията беше изпълнена с любов и смях, докато двойката разменяше клетви и пръстени. Гостите гледаха със сълзи в очите, трогнати от любовта, която споделяха. След церемонията гостите се отправиха към ресторанта, където бяха посрещнати с напитки и вкусна храна.

Атмосферата беше оживена, с музика на живо, танци и много весели разговори. Алекс и Крис бяха избрали красива цветова гама в златисто, която изглеждаше абсолютно зашеметяващо на осветеното от слънцето място. Гостите се наслаждаваха на вкусна храна, напитките и красивата обстановка.

С напредването на нощта, влюбените се качиха на дансинга за първия си танц като съпруг и съпруга. Гостите се радваха и ръкопляскаха, докато двойката се поклащаше в ритъма на музиката, изгубена в собствения си малък свят.

Това беше една красива сватба, която ще се помня години наред, не само заради споделената любов, но и заради красивата обстановка в Southwood Hall и слънчевия ден в град Норич.

1-wedding-ringshot-details
2-wedding-bride-bridesmaid
3-wedding-groom-black-and-white

Наскоро имах честта да бъда свидетел на красивата и емоционална сватба на две прекрасни момичета в зашеметяващата таверна на езерото в BlackSeaRama Golf & Villas.

На фона на Черно море церемонията беше истинско свидетелство за любов и приемане.

Двойката, която е заедно от няколко години, размени клетви пред малка група близки роднини и приятели, много от които бяха пътували от различни страни, за да присъстват на специалния им ден. Атмосферата беше изпълнена с любов и щастие, докато двете жени си обещаваха любов и преданост една на друга.

Церемонията се проведе на български език, но любовта и емоциите бяха универсални. Гостите от цял свят, включително от САЩ, Франция, Швейцария и Германия, бяха трогнати от прочувствените думи на двойката и от любовта, която споделяха.

Приемът, който последва, беше празник на любовта и разнообразието, като гостите от най-различни среди се събраха, за да танцуват, да се смеят и да споделят радостта на младоженците. Двойката беше избрала красива обстановка на открито за приема, като масите бяха украсени с цветни аранжировки в нюанси на розово, лилаво и бяло. Гостите се насладиха на традиционна българска храна, музика и напитки и всички се забавляваха чудесно.

Сватбата на Вики и Яница беше красиво напомняне, че любовта не познава граници и че приемането и разбирането са ключът към щастлив и пълноценен живот. За мен беше чест да бъда част от такъв специален ден и пожелавам на двойката цялото щастие на света.

Сватбите в BlackSeaRama Golf & Villas са перфектната дестинация за двойки, които търсят уникално и романтично място за своя специален ден. Заобиколено от красиви пейзажи и с разнообразие от луксозни вили и голф игрища, от които да избирате, това е идеалното място за създаване на спомени, които ще останат за цял живот.

Спомените от тази емоционална сватба ще останат с мен завинаги и се надявам тази двойка да има цял живот щастие заедно.

 

1-wedding-preparation-groom_2
2-wedding-details-bride
3-wedding-portrait-of-bride

Когато става въпрос за планиране на сватба, изборът на перфектната цветова палитра е едно от най-важните решения, които ще вземете. За тази красива синя луксозна сватба, състояла се в BlackSeaRama Golf & Villas Resort в България, синият цвят беше звездата на шоуто.

Церемонията се състоя на амфитеатъра на комплекса с изглед към Черно море, а синьо-белите цветни аранжировки добавиха цветен поп към естествената среда. Приятелките на булката бяха облечени в елегантни нюанси на синьото, като булката беше в зашеметяваща бяла рокля, а младоженецът и кумовете – в тъмни костюми.

Масите бяха украсени със сини и златни флорални централни елементи и сребърни свещи, а синьото осветление придаде драматизъм на помещението.

Вечерта беше увенчана с грандиозен фойерверк над Черно море, който допълни магическата атмосфера на нощта.

Като цяло тази красива синя сватба беше незабравимо събитие, което беше истинско отражение на личния стил на двойката и на зашеметяващото място.

Комплекса  BlackSeaRama Golf & Villas Resort предостави перфектния фон за този специален ден, а синият цвят добави нотка на елегантност и изтънченост към събитието. Това беше перфектна комбинация от лукс и природна красота, което направи този ден незабравим за младоженците и техните гости.

1-wedding-details-bride
2-wedding-bride-groom
3-groom-preparation-wedding

Летните сватби са особена магия, а церемонията по подписването между Мирела и Себастиан не беше изключение. Проведено в зашеметяващия ресторант Gut Kaltenbrunn в Тегернзее, Германия, това интимно тържество събра най-близките приятели и семейството на немския младоженец и българската булка.

Когато гостите пристигнаха, те бяха посрещнати от красивата природа на местността Тегернзее, с неговото чисто синьо езеро и високи планини. Самата церемония се състоя в сградата на кметството, където двойката размени своите обети.

Церемонията беше трогателна и емоционална, като и булката, и младоженецът бяха видимо трогнати от любовта и подкрепата на най-близките си приятели и семейство. Докато подписваха брачното си свидетелство, двойката не можеше да не се усмихва и да не се смее, очевидно щастлива от началото на новото си съвместно пътуване.

След церемонията гостите бяха почерпени с вкусна храна в ресторант Gut Kaltenbrunn, където се насладиха на традиционни немски ястия. Ресторантът беше красиво декориран с цветя и свещи, което създаде романтична и интимна атмосфера.

Това беше една наистина великолепна лятна сватба, която стана още по-специална благодарение на зашеметяващото местоположение и сплотената група от приятели и роднини, които споделиха радостта на двойката. Мирела и Себастиан са прекрасна двойка и аз им пожелавам цялото щастие на света в новото им съвместно пътуване като съпруг и съпруга.

 

1-bride-wedding-details
2-wedding-bride-candit
3-wedding-bride-bridesmaid-candit

Сватбата на Тодор и красивата му украинска булка Наталия във вила „Буров“ , град Варна беше едно наистина незабравимо събитие. Луксозният ресторант със зашеметяващата си гледка към Черно море осигури перфектния фон за двойката да размени клетвите си и да започне новия си съвместен живот.

Гости от цял свят пристигнаха във Варна, за да присъстват на специалното събитие, което беше изпълнено с любов, емоции и радост. Церемонията беше красива смесица от български и украински традиции, а любовта на двойката един към друг беше осезаема, докато те разменяха своите обети.

Булката изглеждаше абсолютно зашеметяващо в бялата си рокля, а младоженецът беше също толкова елегантен в своя костюм. Химията между двойката беше неоспорима, докато те танцуваха първия си танц като съпруг и съпруга. Денсинга беше пълен със смях и любов, докато гостите празнуваха връзката на щастливата двойка.

На гостите беше организирана вечер с вкусна храна, хубаво вино и много забавления, включително музика на живо и традиционни български и украински танци.

Красивата обстановка, топлата и гостоприемна атмосфера, както и любовта и щастието на двойката и нейните гости направиха тази сватба наистина незабравимо събитие. Тя беше съвършено тържество на любовта и семейството и напомняне, че любовта не познава граници. Докато двойката и нейните гости танцуваха през нощта, беше ясно, че това е ден, който ще се помни и цени години наред.

1-groom-preparation
2-groom-friends
3-groom-wedding-party

Любовта витае във въздуха, когато сватби са в BlackSeaRama Golf & Villas, където красивата булка Ебру и нейният съпруг Ясен размениха своите обети на спираща дъха церемония на открито с изглед към блестящото Черно море. Денят беше изпълнен с романтика и блаженство, тъй като щастливата двойка обмени любовта си пред зашеметяващ фон от хълмове и тюркоазени води.

Декорацията беше елегантна и изтънчена – златни и лилави тонове, които идеално допълваха спиращата дъха красота на околния пейзаж. Нишки от блещукащи светлини и деликатни флорални композиции украсяваха пътеката и олтара, създавайки романтична и омагьосваща атмосфера за младоженците и техните гости.

Когато двойката се спусна по пътеката към олтара, хванати ръка за ръка, беше очевидно, че любовта им е по-силна от всякога. Радостта и вълнението от този ден се изписаха по лицата им, а гостите се радваха и приветстваха, докато двойката разменяше клетвите си и споделяше първата си целувка като съпруг и съпруга.

Празникът продължи до вечерта с вкусна трапеза и оживени танци. Булката и младоженецът се насладиха на първия си танц заедно като съпруг и съпруга, заобиколени от най-близките си приятели и семейство. Нощта беше изпълнена със смях, радост и усещане за чисто блаженство, тъй като младоженците започнаха съвместния си път като едно цяло.

По време на разрязването на тортата бяха използвани фойерверки, които допълниха невероятната атмосфера.

Пожелавам на щастливата двойка цял живот любов, щастие и приключения. Поздравления за прекрасния ви сватбен ден!

 

1-wedding-preparation-groom_1
2-wedding-preparation-details_1
3-wedding-preparation-details_1

Сватбите са красиво и емоционално събитие, което поставя началото на нова глава в съвместния живот на двойката. А за една българска булка и един младоженец специалният им ден стана още по-незабравим, когато церемонията е на открито, проведена в красивата винарна в околието на Свиленград, Katarzyna estate.

Заобиколени от най-близките си приятели и семейство, двойката размени клетви в една емоционална церемония, която беше изпълнена с любов, смях и сълзи от радост. На фона на слънчевите лъчи и чуруликането на птичките младоженците се врекоха в любов и се посветиха един на друг, като обещаха да прекарат остатъка от живота си заедно.

След церемонията сватбеното тържество се премести в ресторант “Хестея”. С вкусна храна и напитки, танци и смях двойката и нейните гости се насладиха на нощ, изпълнена със спомени, които ще останат за цял живот.

С наближаването на края на нощта младоженците бяха изпратени с искра на изхода – последен момент на радост и вълнение, когато започнаха новия си живот заедно.

Тази красива и емоционална сватба на Роси и Гого винаги ще се помни от двойката и техните близки като ден, изпълнен с любов, смях и радост. Това беше едно наистина специално събитие и доказателство за силата на любовта и отдадеността.

Ако търсите красиво, елегантно и живописно място за сватба, помислете за Katarzyna Estate. Със своите открити пространства, спиращи дъха пейзажи и изключителни съоръжения то е идеалното място да започнете новия си живот заедно.“

1-wedding-preparation-kid
2-wedding-preparation-bride
3-wedding-first-look-bride-groom

Когато любовта не познава граници е наистина красиво да станеш свидетел на това. Такъв беше случаят със зашеметяващата сватба на българска булка Ари и английски младоженец в спиращата дъха винарна Zaara Estate Winery.

Двойката се запознава по време на обучението си в чужбина, в колежа и се влюбва в общата си любов към пътуванията и приключенията. Идва момента за избор на място за сватбата и младоженците, сигурни, че искат да включат и двете си култури в специалния си ден, се спират на  винарната Zaara Estate Winery, която е идеалното място за това.

Церемонията се проведе на открито, заобиколена от буйна зеленина и живописните лозя на винарната. Булката сияеше в елегантна бяла рокля. Младоженецът беше елегантен в класически черен смокинг.

Церемонията беше красива смесица от български и английски традиции, като двойката размени обети и на двата езика. Семейството на булката изпълни и традиционен български ритуал, при който младата двойка беше благословена с хляб и сол, символизиращи ангажимента им да се грижат един за друг. Церемонията беше изпълнена със сълзи от радост и смях, като двойката си размени пръстени и запечата любовта си с целувка.

Партито се състоя в голямата бална зала на винарната, където гостите се насладиха на вкусна храна, вино и танци. Любовта на двойката към пътуванията пролича в декорацията, като за украса на масите бяха използвани карти и декорации свързани с това. Булката и младоженецът дори бяха подготвили специална изненада за своите гости, като наеха традиционна българска фолклорна група, която да свири по време на вечерта.

Денят беше наистина вълшебен, изпълнен с любов, смях и спомени, които ще останат за цял живот. Винарска изба „Заара Естейт“ предостави на младата двойка перфектния фон, за да отпразнува своята любов и съюз, а българската и английската култура се смесиха безпроблемно, за да създадат една наистина уникална и красива сватба.

Това беше една емоционална сватба, която остави у всички гости красив спомен за любовта и традицията.

Когато младоженците танцуваха първия си танц като съпруг и съпруга, беше ясно, че любовта им един към друг е по-силна от всякакви културни различия. Те винаги ще помнят своята красива сватба във винарска изба „Заара Естейт“, където започнаха своето пътуване като съпруг и съпруга.