Сватба на Алекс и Крис

На 1 октомври 2022 г. в град Норич се състоя красивата сватба на Алекс и Крис в зашеметяващия комплекс Southwood Hall. Ярко греещото слънце, нетипично за Англия направи този ден още по специален. Гостите пристигаха, облечени в най-добрите си тоалети. Булката, която изглеждаше сияйна в бялата си рокля, вървеше под ръка с баща си към олтара, където младоженецът я чакаше с усмивка на лице.

Церемонията беше изпълнена с любов и смях, докато двойката разменяше клетви и пръстени. Гостите гледаха със сълзи в очите, трогнати от любовта, която споделяха. След церемонията гостите се отправиха към ресторанта, където бяха посрещнати с напитки и вкусна храна.

Атмосферата беше оживена, с музика на живо, танци и много весели разговори. Алекс и Крис бяха избрали красива цветова гама в златисто, която изглеждаше абсолютно зашеметяващо на осветеното от слънцето място. Гостите се наслаждаваха на вкусна храна, напитките и красивата обстановка.

С напредването на нощта, влюбените се качиха на дансинга за първия си танц като съпруг и съпруга. Гостите се радваха и ръкопляскаха, докато двойката се поклащаше в ритъма на музиката, изгубена в собствения си малък свят.

Това беше една красива сватба, която ще се помня години наред, не само заради споделената любов, но и заради красивата обстановка в Southwood Hall и слънчевия ден в град Норич.

Локация:
град Норич
Година:
2022