Сватба на Ари и Джо

Когато любовта не познава граници е наистина красиво да станеш свидетел на това. Такъв беше случаят със зашеметяващата сватба на българска булка Ари и английски младоженец в спиращата дъха винарна Zaara Estate Winery.

Двойката се запознава по време на обучението си в чужбина, в колежа и се влюбва в общата си любов към пътуванията и приключенията. Идва момента за избор на място за сватбата и младоженците, сигурни, че искат да включат и двете си култури в специалния си ден, се спират на  винарната Zaara Estate Winery, която е идеалното място за това.

Церемонията се проведе на открито, заобиколена от буйна зеленина и живописните лозя на винарната. Булката сияеше в елегантна бяла рокля. Младоженецът беше елегантен в класически черен смокинг.

Церемонията беше красива смесица от български и английски традиции, като двойката размени обети и на двата езика. Семейството на булката изпълни и традиционен български ритуал, при който младата двойка беше благословена с хляб и сол, символизиращи ангажимента им да се грижат един за друг. Церемонията беше изпълнена със сълзи от радост и смях, като двойката си размени пръстени и запечата любовта си с целувка.

Партито се състоя в голямата бална зала на винарната, където гостите се насладиха на вкусна храна, вино и танци. Любовта на двойката към пътуванията пролича в декорацията, като за украса на масите бяха използвани карти и декорации свързани с това. Булката и младоженецът дори бяха подготвили специална изненада за своите гости, като наеха традиционна българска фолклорна група, която да свири по време на вечерта.

Денят беше наистина вълшебен, изпълнен с любов, смях и спомени, които ще останат за цял живот. Винарска изба „Заара Естейт“ предостави на младата двойка перфектния фон, за да отпразнува своята любов и съюз, а българската и английската култура се смесиха безпроблемно, за да създадат една наистина уникална и красива сватба.

Това беше една емоционална сватба, която остави у всички гости красив спомен за любовта и традицията.

Когато младоженците танцуваха първия си танц като съпруг и съпруга, беше ясно, че любовта им един към друг е по-силна от всякакви културни различия. Те винаги ще помнят своята красива сватба във винарска изба „Заара Естейт“, където започнаха своето пътуване като съпруг и съпруга.

Локация:
изба „Заара Естейт“
Година:
2022