Сватба на Калоян и Симона

Когато става въпрос за планиране на сватба, изборът на перфектната цветова палитра е едно от най-важните решения, които ще вземете. За тази красива синя луксозна сватба, състояла се в BlackSeaRama Golf & Villas Resort в България, синият цвят беше звездата на шоуто.

Церемонията се състоя на амфитеатъра на комплекса с изглед към Черно море, а синьо-белите цветни аранжировки добавиха цветен поп към естествената среда. Приятелките на булката бяха облечени в елегантни нюанси на синьото, като булката беше в зашеметяваща бяла рокля, а младоженецът и кумовете – в тъмни костюми.

Масите бяха украсени със сини и златни флорални централни елементи и сребърни свещи, а синьото осветление придаде драматизъм на помещението.

Вечерта беше увенчана с грандиозен фойерверк над Черно море, който допълни магическата атмосфера на нощта.

Като цяло тази красива синя сватба беше незабравимо събитие, което беше истинско отражение на личния стил на двойката и на зашеметяващото място.

Комплекса  BlackSeaRama Golf & Villas Resort предостави перфектния фон за този специален ден, а синият цвят добави нотка на елегантност и изтънченост към събитието. Това беше перфектна комбинация от лукс и природна красота, което направи този ден незабравим за младоженците и техните гости.

Локация:
BlackSeaRama Golf & Villas Resort
Година:
2022