Сватба на Мирела и Себ

Летните сватби са особена магия, а церемонията по подписването между Мирела и Себастиан не беше изключение. Проведено в зашеметяващия ресторант Gut Kaltenbrunn в Тегернзее, Германия, това интимно тържество събра най-близките приятели и семейството на немския младоженец и българската булка.

Когато гостите пристигнаха, те бяха посрещнати от красивата природа на местността Тегернзее, с неговото чисто синьо езеро и високи планини. Самата церемония се състоя в сградата на кметството, където двойката размени своите обети.

Церемонията беше трогателна и емоционална, като и булката, и младоженецът бяха видимо трогнати от любовта и подкрепата на най-близките си приятели и семейство. Докато подписваха брачното си свидетелство, двойката не можеше да не се усмихва и да не се смее, очевидно щастлива от началото на новото си съвместно пътуване.

След церемонията гостите бяха почерпени с вкусна храна в ресторант Gut Kaltenbrunn, където се насладиха на традиционни немски ястия. Ресторантът беше красиво декориран с цветя и свещи, което създаде романтична и интимна атмосфера.

Това беше една наистина великолепна лятна сватба, която стана още по-специална благодарение на зашеметяващото местоположение и сплотената група от приятели и роднини, които споделиха радостта на двойката. Мирела и Себастиан са прекрасна двойка и аз им пожелавам цялото щастие на света в новото им съвместно пътуване като съпруг и съпруга.

 

Локация:
Тегернзее, Германия
Година:
2022