Сватба на Роси и Гого

Сватбите са красиво и емоционално събитие, което поставя началото на нова глава в съвместния живот на двойката. А за една българска булка и един младоженец специалният им ден стана още по-незабравим, когато церемонията е на открито, проведена в красивата винарна в околието на Свиленград, Katarzyna estate.

Заобиколени от най-близките си приятели и семейство, двойката размени клетви в една емоционална церемония, която беше изпълнена с любов, смях и сълзи от радост. На фона на слънчевите лъчи и чуруликането на птичките младоженците се врекоха в любов и се посветиха един на друг, като обещаха да прекарат остатъка от живота си заедно.

След церемонията сватбеното тържество се премести в ресторант “Хестея”. С вкусна храна и напитки, танци и смях двойката и нейните гости се насладиха на нощ, изпълнена със спомени, които ще останат за цял живот.

С наближаването на края на нощта младоженците бяха изпратени с искра на изхода – последен момент на радост и вълнение, когато започнаха новия си живот заедно.

Тази красива и емоционална сватба на Роси и Гого винаги ще се помни от двойката и техните близки като ден, изпълнен с любов, смях и радост. Това беше едно наистина специално събитие и доказателство за силата на любовта и отдадеността.

Ако търсите красиво, елегантно и живописно място за сватба, помислете за Katarzyna Estate. Със своите открити пространства, спиращи дъха пейзажи и изключителни съоръжения то е идеалното място да започнете новия си живот заедно.“

Локация:
Свиленград, Katarzyna estate.
Година:
2022