Сватба на Вики и Яница

Наскоро имах честта да бъда свидетел на красивата и емоционална сватба на две прекрасни момичета в зашеметяващата таверна на езерото в BlackSeaRama Golf & Villas.

На фона на Черно море церемонията беше истинско свидетелство за любов и приемане.

Двойката, която е заедно от няколко години, размени клетви пред малка група близки роднини и приятели, много от които бяха пътували от различни страни, за да присъстват на специалния им ден. Атмосферата беше изпълнена с любов и щастие, докато двете жени си обещаваха любов и преданост една на друга.

Церемонията се проведе на български език, но любовта и емоциите бяха универсални. Гостите от цял свят, включително от САЩ, Франция, Швейцария и Германия, бяха трогнати от прочувствените думи на двойката и от любовта, която споделяха.

Приемът, който последва, беше празник на любовта и разнообразието, като гостите от най-различни среди се събраха, за да танцуват, да се смеят и да споделят радостта на младоженците. Двойката беше избрала красива обстановка на открито за приема, като масите бяха украсени с цветни аранжировки в нюанси на розово, лилаво и бяло. Гостите се насладиха на традиционна българска храна, музика и напитки и всички се забавляваха чудесно.

Сватбата на Вики и Яница беше красиво напомняне, че любовта не познава граници и че приемането и разбирането са ключът към щастлив и пълноценен живот. За мен беше чест да бъда част от такъв специален ден и пожелавам на двойката цялото щастие на света.

Сватбите в BlackSeaRama Golf & Villas са перфектната дестинация за двойки, които търсят уникално и романтично място за своя специален ден. Заобиколено от красиви пейзажи и с разнообразие от луксозни вили и голф игрища, от които да избирате, това е идеалното място за създаване на спомени, които ще останат за цял живот.

Спомените от тази емоционална сватба ще останат с мен завинаги и се надявам тази двойка да има цял живот щастие заедно.

 

Локация:
BlackSeaRama Golf & Villas
Година:
2022