Сватба на Ясен и Ебру

Любовта витае във въздуха, когато сватби са в BlackSeaRama Golf & Villas, където красивата булка Ебру и нейният съпруг Ясен размениха своите обети на спираща дъха церемония на открито с изглед към блестящото Черно море. Денят беше изпълнен с романтика и блаженство, тъй като щастливата двойка обмени любовта си пред зашеметяващ фон от хълмове и тюркоазени води.

Декорацията беше елегантна и изтънчена – златни и лилави тонове, които идеално допълваха спиращата дъха красота на околния пейзаж. Нишки от блещукащи светлини и деликатни флорални композиции украсяваха пътеката и олтара, създавайки романтична и омагьосваща атмосфера за младоженците и техните гости.

Когато двойката се спусна по пътеката към олтара, хванати ръка за ръка, беше очевидно, че любовта им е по-силна от всякога. Радостта и вълнението от този ден се изписаха по лицата им, а гостите се радваха и приветстваха, докато двойката разменяше клетвите си и споделяше първата си целувка като съпруг и съпруга.

Празникът продължи до вечерта с вкусна трапеза и оживени танци. Булката и младоженецът се насладиха на първия си танц заедно като съпруг и съпруга, заобиколени от най-близките си приятели и семейство. Нощта беше изпълнена със смях, радост и усещане за чисто блаженство, тъй като младоженците започнаха съвместния си път като едно цяло.

По време на разрязването на тортата бяха използвани фойерверки, които допълниха невероятната атмосфера.

Пожелавам на щастливата двойка цял живот любов, щастие и приключения. Поздравления за прекрасния ви сватбен ден!

 

Локация:
BlackSeaRama Golf & Villas
Година:
2022